Osnovci iz Marije Bistrice postigli zavidne rezultate na Županijskom natjecanju

BRAVO! Filip Dijanić županijski je prvak u matematici

Objavljeno: 27.02.2024. zagorjeinternational

Učenici OŠ Marija Bistrica postigli su izvrsne rezultate na Županijskom natjecanju iz matematike u Stubičkim Toplicama, a škola je dobila i Županijskog prvaka, piše Radio Marija Bistrica

Na Županijskom natjecanju iz matematike, učenici se natječu u više kategorija po uzrastu. Već u nižim razredima OŠ Marija Bistrica osvojila je odlično 3. mjesto. Osvojio ga je Jan Ciković iz 4. razreda PŠ Laz, a mentorica mu je Tatjana Flegar Galoić. Petar Dijanić osvojio je 2. mjesto u kategoriji 8. razreda, a mentorica mu je Vesna Brlek. 

 I šlag na kraju, Filip Dijanić osvojio je 1.mjesto u kategoriji 6. razreda, a mentorica mu je Ivančica Hopek Kramar. Na natjecanju sudjelovala je još i Ana Juras iz 5. razreda čija je mentorica bila Maja Celenko te je postigla odličan rezultat. 

– Izuzetno ponosni i veseli slušali smo rezultate s provedenog natjecanja. Želimo se zahvaliti ovom prilikom i učenicima, mentoricama te roditeljima koji su gajili jedno veliko zajedništvo i bili velika podrška jedni drugima u ostvarivanju ovakvih vrhunskih rezultata za našu školu – izjavio je ravnatelj OŠ Marija Bistrica Dominik Karajić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba