Stabilno je. Detalji događaja tek će se utvrditi. Obaviještena je i policija

LUDBREG: Učenik (13) skočio s prvog kata osnovne škole. Teško je ozlijeđen

Objavljeno: 26.02.2024. zagorjeinternational

Danas je s prozora na prvom katu ludbreške osnovne škole skočio 13-godišnji učenik i pritom se teško ozlijedio. Dječak je zaprimljen u bolnicu oko podneva, a zadobio je ozljede u području zdjelice, prenose 24sata.

– To se dogodilo za vrijeme trajanja školskog sata. Ozljede su u ovom trenu teške, ali za sada ne zahtijevaju operacijsko liječenje. On je sada stabilno, zaprimljen je na odjelu kirurgije i tu je ostao da ga se poprati sljedećih dana – rekao je za HRT specijalist ortopedije i traumatologije Siniša Fučkar iz OB Varaždin.

Škola je o incidentu obavijestila policiju.

– Danas tijekom prijepodneva u Osnovnoj školi Ludbreg dogodio se nesretan slučaj kada je učenik skočio kroz prozor s prvog kata škole, pri čemu se ozlijedio. Učeniku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Škola je odmah obavijestila PU varaždinsku, osnivača škole Varaždinsku županiju, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a pozvali smo i njihov Stručni tim za psihološke krizne intervencije – rekao je ravnatelj OŠ Ludbreg Tihomir Horvat koji identitet maloljetnika nije htio otkrivati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba