‘Dinamo misli da je dobro posložen, a ja smatram da tamo ima dosta rupa’, kaže ova nogometna legenda

Velimir Zajec kandidat je za predsjednika Dinama

Objavljeno: 08.02.2024. zagorjeinternational

Velimir Zajec (67) kandidat je za predsjednika Dinama s liste ‘Dinamovo proljeće’, objavljeno je jutros na društvenim mrežama. 

Zajec je uvijek imao odličan odnos s navijačima, u svim svojim životnim fazama jako su ga voljeli i cijenili, pa je ovo bio logičan potez.

Bio je kapetan, trener i sportski direktor svoga kluba, a proteklih je mjeseci iz Atene slao otvorene ponude Dinamovim čelnicima da se uključi u rad kluba, pišu 24sata.

– Plan mi je otvoriti nogometni kamp u Ateni, gdje imam neko ime i mogu dovući dobre trenere, što je važno za takav posao. Ako ne dođe poziv iz Zagreba. zasad taj poziv ne očekujem. Dinamo misli da je dobro posložen, a ja smatram da tamo ima dosta rupa i trebaju im ljudi koji imaju iskustvo u nogometu. A ja sam u nogometu prošao sve, bio sam igrač, trener, sportski direktor i sakupio sam veliko iskustvo. Koje želim prenositi dalje – rekao je prije nekoliko mjeseci. 

Podsjetimo, Zajec je donio Dinamu prvu pobjedu u Ligi prvaka, protiv Porta 3-1 u studenom 1998., dva tjedna prije nego što je u Amsterdamu srušio Ajax pobjedom 1-0. On je na Valentinovo 2000. objavio navijačima da je klub vratio ime Dinamo, ali drugi trenerski mandat obilježilo mu je ispadanje u pretkolu od Šerifa i poraz 3-0 od Kopra kad je, nakon pobjede 5-1 u Zagrebu, ostavio momčad pomoćnicima kako bi otišao gledati idućeg suparnika, a Dinamo je zamalo ispao.

Šansu da ga odaberu na čelo kluba svi će članovi Dinama imati 2. ožujka. 

Protukandidati još nisu poznati, pišu 24sata. Vjerojatno Mirko Barišić, sigurno Otto Barić mlađi, Dragutin Kamenski rekao je da se neće kandidirati…

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba