S ciljem podizanja svijesti o važnosti poštivanja prometnih propisa te zaštite najranjivije skupine u prometu, djece

ZLATAR BISTRICA: Održana treća izložba dječjih radova na temu “Sigurno u prometu“

Objavljeno: 05.02.2024. zagorjeinternational

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Zlatar Bistrica danas je održan prigodni program uz 3. izložbu dječjih radova “Sigurno u prometu” za djecu predškolskog i školskog uzrasta u kojoj su sudjelovale škole i dječji vrtići s područja nadležnosti Policijske postaje Zlatar Bistrica i Donja Stubica.

Na izložbi u Zlatar Bistrici izloženi su dječji radovi, a izložba je provedena u namjeri podizanja svijesti o važnosti poštivanja prometnih propisa, posebice prometnih propisa vezanih za zaštitu najranjivije skupine u prometu, djece.

Izložba i program su održani u sklopu preventivnih aktivnosti u prometu te im je cilj sigurnost djece i mladih, te s edukativne strane ukazati na probleme i odgovornosti koje moramo svi poduzeti kako bi zaštitili djecu.

Izložbu dječjih radova uz prigodni program organizirala je Policijska postaja Zlatar Bistrica i Policijska postaja Donja Stubica u suorganizaciji s Općinom Zlatar Bistrica i osnovnom školom Zlatar Bistrica pod pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije te je to treća održana izložba dječjih radova, a izveli su je djeca iz dječjih vrtića i osnovnih škola.   

Izloženi su radovi i crteži na temu “Sigurnost u prometu“, pjesme i poruke vozačima koje su nacrtali i izradili djeca iz osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda te dječji vrtići, čuvaonice i Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda.

Svim sudionicima izložbe “Sigurno u prometu” uručena su priznanja, a za tri najbolja rada po kategorijama vrtići i osnovne škole koja je odabrala ocjenjivačka komisija dodijeljene su nagrade u vidu poklon paketa koje su uručili članovi komisije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba