Klubovi dobili nova vodstva, upravne i nadzorne odbore te statute

Održane godišnje skupštine TK i AK “Rudolf Perešin”

Objavljeno: 30.01.2024. zagorjeinternational

U subotu je u prostoru Sportskog centra u Gornjoj Stubici održana redovna izvještajna godišnja skupština Triatlon kluba “Rudolf Perešin” za 2023. godinu, koja je ujedno bila i izborna skupština za mandat 2024. – 2027. Skupštinu je vodio predsjednik kluba Željko Lisak s članom Matijom Lukinom, a podneseno je Izvješće o radu kluba i financijsko izvješće za 2023. godinu, te je usvojen plan rada i financijski plan za 2024. godinu.

Nakon toga, raspuštena su dužnosti sva radna tijela kluba te izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik kluba je Željko Lukina, dopredsjednik Krunoslav Borovec i tajnik Matija Lukina. U upravni odbor izabrani su Željko Lukina, Matija Lukina, Lovro Borovec i Marija Lukina, a u nadzorni odbor izabrani su Željko Lisak, Marijan Sviben i Dinko Turčić.

Izglasan je i novi statut kluba, a skupštini je nazočio i načelnik Jasmin Krizmanić.

TK “Rudolf Perešin”

Također, istog je dana održana i redovna izvještajna godišnja skupština Atletskog kluba “Rudolf Perešin” za 2023. godinu, koja je ujedno bila i izborna skupština za mandat 2024. – 2027. Skupštinu je vodio predsjednik kluba Siniša Pasanec s članom Matijom Lukinom i tajnikom kluba Draženom Dinjarom. Podneseno je Izvješće o radu kluba i financijsko izvješće za 2023. godinu, te je usvojen plan rada i financijski plan za 2024. godinu.

Nakon toga, raspuštena su dužnosti sva radna tijela kluba te izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik kluba je Dražen Komar, dopredsjednik Željko Lukina i tajnik Dražen Dinjar. U upravni odbor izabrani su Dražen Komar, Dražen Dinjar, Neven Čorko, Zoran Komar i Tomislav Knezić. U nadzorni odbor izabrani su Siniša Pasanec, Darko Haus i Suzana Dinjar. 

Također, izglasan je i novi statut kluba.

AK “Rudolf Perešin”

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba