Očevid je završen, slijede obdukcija i potraga za počiniteljem

POTVRDILI IZ ŽDO-a: Muškarac (64) pronađen mrtav u Gornjoj Pačetini je više puta izboden!

Objavljeno: 26.01.2024. AB

Kako smo već pisali, Krapinsko – zagorski policajci danas su u 10.30 zaprimili dojavu o pronađenom mrtvom muškom tijelu u Gornjoj Pačetini kod Krapine. U policiji su nam potvrdili da su njihovi službenici temeljem dojave rodbine došli na teren i potvrdili pronalazak mrtve osobe.

Zbog sumnjivih okolnosti smrti, policija je o svemu obavijestila Županijsko državno odvjetništvo, pa je tako na mjesto događaja stigla dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu, Marina Soldo Petrinić, kako bi obavila očevid.

O obavljenom očevidu oglasili su se iz Županijskog državnog odvjetništva, čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu je danas, u suradnji sa stručnim službama Policijske uprave krapinsko-zagorske, provela očevid povodom pronalaska mrtvog tijela na području grada Krapine.

Tijekom provedenog očevida, prema do sada utvrđenom, muškarac (1959.) je zadobio ubodne rane po tijelu pa je dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika izdala uputnicu za prijevoz mrtvog tijela na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije. 

Policijska uprava krapinsko-zagorska u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu provodi daljnje mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovog događaja – istaknuli su iz ŽDO-a.

Počinitelj je još uvijek nepoznat.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba