Gradonačelnica Sarajeva: Grad niti je ugovarao koncert niti ga otkazuje. Svoj posao od trenutka preuzimanja mandata obavljam pošteno

Otkazan koncert Tonyja Cetinskog u Sarajevu

Objavljeno: 26.01.2024. zagorjeinternational

Hrvatski pjevač Tony Cetinski trebao je nastupati u Sarajevu povodom 40. godišnjice održavanja Zimskih olimpijskih igara, no koncert je otkazan.

Podsjetimo, bura oko njegovog koncerta se ne stišava. Nastup je otkazan nakon brojnih reakcija, a o svemu se sada oglasila gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

Karić: Ne dozvoljavam da se baca ljaga na moj rad

– Grad Sarajevo niti je ugovarao koncert Tonyja Cetinskog niti ga otkazuje. Svoj posao od trenutka preuzimanja mandata obavljam pošteno. Svaka marka Budžeta Grada Sarajeva namjenski je utrošena i tako će i ostati dok sam ja na čelu ove institucije. Prema javnosti sam uvijek otvorena i ne dozvoljavam da se baca ljaga na bilo što što radim – napisala je Karić na Instagramu.

– Organizacija 40. godišnjice Olimpijade velik je i zahtjevan posao i u realizaciju ovog projekta uključile su se brojne institucije i hvala im za to. Prethodnih mjeseci bavili smo se zajedno sa partnerima kreiranjem programa primamljivog za sve uzraste i generacije. Ono čime se nisam bavila je organizacija koncerta pred Vječnom vatrom. Nisam birala izvođača, lokaciju, produkciju… Pri realizaciji svih, pa i ove aktivnosti imperativ koji je iznad svega je poštivanje zakona i procedura. Za mene je slovo zakona na prvom mjestu, ne postoji nikakav pritisak koji me može natjerati da radim nezakonito, na takve pritiske sam potpuno imuna – poručila je između ostalog gradonačelnica Sarajeva.

Cetinski: Jednako pjevam u Sarajevu, u Zagrebu, u Puli…

I Tony Cetinski se oglasio na društvenim mrežama.

– Dva dana dobivam bezbroj poruka podrške pravih Sarajlija i ljudi koji nisu zatrovani senzacijama i negativlukom tako da ne bih komentirao današnje novinarstvo, tj. prenošenje nečije objave u svrhu promocije istih kao i nepotrebnog raspirivanja vatre i politiziranja u svrhu prikupljanja klikova. Pjevam isključivo o ljubavi bez ikakvih podjela i predrasuda i tako će ostati dok sam živ. Jednakim žarom i poštovanjem prema publici. Bilo to u Sarajevu, Mostaru, Zagrebu, Puli, Splitu, Banja Luci, Beogradu, Skopju, Novome Sadu, Budvi, Cetinju, Podgorici ili Ljubljani. Svugdje jednako uživamo. Pripremam iznenađenje za 10. veljače i siguran sam da će biti koncert za pamćenje. Sarajevo i ja se volimo i nitko svojim piskaranjem to ne može razbiti. Vidimo se – bilo je ono što je Cetinski imao za reći prije nego što je koncert otkazan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba