Podsjetimo, u superfinalu showa pobijedila je našeg Zagorca, rockera Dinu

Pobjednici ‘SuperStara’ Hani (16) uzor je pjevač koji ima hit ‘Kafana je moja istina’. Želi suradnju s Prijović

Objavljeno: 13.12.2023. zagorjeinternational

Sinjanka Hana Ivković (16) pobijedila je u subotu na RTL-ovom showu ‘SuperStar’, gdje se u superfinalu natjecala protiv našeg Zagorca Dine Miklaužića iz Huma na Sutli (18). Ivković je sada otkrila dojmove o sudjelovanju i pobjedi, a otkrila je i tko su njeni glazbeni uzori. 

– Osvojiti Superstar je jako velika čast, posebno zbog toga što nisam očekivala pobjedu. 50 tisuća eura ću potrošiti na glazbu. Moj najveći san bi bio… Dosad bi bilo ovo, pjevati i nastupati, neki dan sam napunila trg na slavlju – rekla je za Index.hr. te dodala da ju je po povratku dočekao cijeli Sinj. 

Kaže da bi voljela imati karijeru poput Jelene Rozge ili Severine. 

– Uzor mi je Toma Zdravković, svaka pjesma ima dušu i prekrasan je glazbenik. Najviše bih se voljela posvetiti sevdahu ili baladama koje imaju dušu, nikako ovim današnjim brzim pjesmama koje su trenutno trend. Nije to moj đir, moj glas tome ne odgovara, ne nalazim se u tome – rekla je mlada Sinjanka. 

Surađivala bi s Aleksandrom Prijović.

– Jako volim njezine pjesme, imaju dušu, ali mislim da moj glas ne bi baš odgovarao na takve pjesme. No, njezini tekstovi zaista imaju smisla. Za deset godina vidim se, možda je glupo reći, ali voljela bih da za deset godina mogu puniti Arene, izaći na ulicu i da ljudi znaju da sam to ja. Voljela bih imati status zvijezde – dodala je. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba