Vrtić je konstantno popunjen

Novi Marof korak bliže dogradnji vrtića: “Djeci želimo pružiti još bolje uvjete”

Objavljeno: 13.12.2023. zagorjeinternational

Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač potpisao je ugovor s tvrtkom Arhingtrade za izradu projektne dokumentacije za dogradnju dječjeg vrtića u Novom Marofu. Gradonačelnik Jenkač izrazio je zadovoljstvo suradnjom i budućim projektom te objasnio kako ovaj projekt odražava predanost Grada ka stvaranju kvalitetnog okruženja za rast i razvoj budućih generacija.

Vrtić ima ključnu ulogu

– Odlučili smo se za dogradnju dječjeg vrtića s obzirom na to da je potreba za time velika, pošto je naš vrtić konstantno popunjen. Dječji vrtić ima ključnu ulogu u formiranju budućnosti naših najmlađih sugrađana, a dogradnjom želimo pružiti još bolje uvjete za odgoj i obrazovanje djece – istaknuo je Jenkač.

Projektiranje i razvoj vrtića predstavlja strateški fokus Novog Marofa na poboljšanju infrastrukture i pružanju optimalnih uvjeta za obrazovanje djece. Cijena usluge izrade projektne dokumentacije za ovaj projekt iznosi 17.750 eura. Rok početka izvršenja usluge je odmah po sklapanju ugovora, dok se završetak očekuje unutar šest mjeseci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba