Kontroverzni Srbin nastupio na Kvarneru

VIDEO: Srpski pjevač napravio kaos u Opatiji. Lupao publiku cipelom po glavi, oni u deliriju

Objavljeno: 12.12.2023. zagorjeinternational

Nastup srpskog pjevača Dragomira Despića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Desingerica, u Opatiji proteklog vikenda postao je viralni hit. Na društvenim mrežama osvanule su snimke s njegovog nastupa, a mnogi su nezadovoljni njegovim gostovanjem.

Naime, na snimkama se vidi kaotična atmosfera koja je mnoge uznemirila, a iznenadio ih je i način na koji je Desingerica ostvarivao kontakt s publikom. On je svojom cipelom lupao publiku po glavi i rukama, odnosno one koji su se nalazili u prvim redovima, dok su ga oni podržavali i gurali se što bliže pozornici. Prema pisanju portala Fiuman, u jednoj se opatijskoj Facebook grupi povela i rasprava o zabrani turbo folka u Opatiji.

Fiuman.hr

Tko je Desingerica?

Pravog imena Dragomir Despić, Desingerica je u godinu dana, koliko je na sceni, zabilježio značajan uspjeh. Lani je s Lukom Bijelovićem, poznatijim kao Pljugica, objavio prvi singl “Kucci Kucci”. Uspjeh se nastavio nizati nakon što je taj dvojac objavio pjesmu “Pistacc”, nakon čega je izašla i pjesma “Balkanacc” koja predstavlja spoj rapa i turbo-folka.

Do kraja prošle godine uslijedile su pjesme “Tuckavacc” i “Praccka”, a početkom ove objavili su duete “Ficcni” i “Novacc”. Trenutačno top listama vlada najnovija pjesma Desingerice “Ccokolada”, a u tijeku je turneja Hrvatskom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba