Za sve sudionike pripremljena su iznenađenja i pokloni

IVANEC: Uskoro kreće atletska utrka ‘3. Rudarski cener’

Objavljeno: 23.11.2023. zagorjeinternational

’AK Varaždin’ i ove godine u suradnji s Turističkom zajednicom grada Ivanca, a pod pokroviteljstvom Grada Ivanca, i organizira atletsku utrku povodom kulturno-turističke manifestacije ‘Ivanečki rudarski dani’.

10 kilometara

Utrka će se održati u subotu 2. prosinca s početkom u 10 sati. Kao i prošle godine, trčat će se u glavnoj utrci na 10 kilometara, dok će se oni malo manje spremni moći okušati u utrci na 2,8 kilometara nazvanoj ‘Mali rudar’.

Utrka na 10 km je ujedno i zadnje kolo ‘1. Historic Trails Cupa’ koji objedinjuje sve utrke u našoj organizaciji. Kako su sve naše utrke tematske s motivima iz prošlosti tako će i proglašenje pobjednika kupa biti uz nesvakidašnji gala party.

Start utrka bit će na glavnom trgu u Ivancu, a cilj u novouređenom Gradskom parku odmah do glavnog trga. Želja nam je da ovom tradicionalnom utrkom promoviramo Planinarski grad Ivanec te ljepote Ivanečkih jezera koje odišu posebnom ljepotom u ovo jesensko doba kao i bliže okolice gdje su nekad vrijedni rudari marljivo iskapali ugljen.

– Iz tog razloga pozivamo sve Vas, drage trkačice i trkače, ali i aktivne građane na ‘3. rudarski cener’ u Ivancu, a mi svi zajedno ćemo se opet potruditi da vam i ovogodišnja utrka ostane u lijepoj uspomeni – poručuju organizatori.

Iznenađenja i pokloni

Za sve sudionike natjecatelje pripremljena su i neka iznenađenja, a za najbrže i posebni prigodni pokloni uz sudjelovanje Ivanečke rudarske čete.

Organizator za sve sudionike osigurava – organizaciju natjecanja, ručno mjerenje vremena (stotinka), sportsku dri-fit majicu dugih rukava, unikatnu medalju, Personalizirani startni broj (za sve prijavljene i uplaćene startnine do 24.11.2023), obrok i piće nakon utrke (sendvič ili kuhane kobasice, voda, čaj, kuhano vino) dežurstvo liječnika, okrijepna stanica na 5 kilometara (samo u glavnoj utrci), ‘Rudarski čaj’ nakon utrke u cilju.

– Nadamo se da se vidimo uskoro u Ivancu – poručuju organizatori.

Glavni sponzori i pokrovitelji utrke su ‘Turistička zajednica Grada Ivanca’, ‘Ivanec Planinarski Grad’, ‘Grad Ivanec’, ‘Tiskara Praxa’, ‘Gost i Ona’, ‘Konto d.o.o.’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba