Donosimo vam ovotjednu ponudu poslova. Evo što se nudi

Objavljeno: 12.11.2023. zagorjeinternational

U suradnji s portalom Posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / blagajnika u kladionici (m/ž) u Bedekovčini. U opisu posla se nalazi primanje uplata igrača te izdavanje listića i isplata na temelju dobitaka. Poslodavac osigurava mogućnost dodatnih stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Prijavite se do 30. studenoga putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Krapinsko-zagorskoj županiji. Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza, mogućnost dodatnih financijskih nagrada za ostvarene rezultate te plaćen kvalitetan smještaj za sve radnike koji nemaju boravište ili prebivalište u mjestu rada. Prijaviti se možete do 8. prosinca putem linka.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Produktnog komercijalista za izvoz (m/ž). Mjesto rada je sveti Križ Začretje. Prijave se zaprimaju do danas. Opis posla uključuje aktivno praćenje projekata i suradnja s projektantima radi prodaje proizvoda ključnim kupcima. Prijavite se putem linka.

Merkur osiguranje d.d. zapošljava na poziciji Agent za budućnost (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok 6 mjeseci, poticajnu radnu atmosferu, nagrade za poslovni uspjeh te budžet za usavršavanje i dodatne edukacije. Prijavite se do 15. studenoga putem linka.  

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Skladištar u prodavaonici (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Izabranom kandidatu nude redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Prijavite se na linku do 18. studenoga. 

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Posao se obavlja u 100 posto od kuće. Prijave se zaprimaju do 24. studenoga. U opisu posla nalazi se poslovna ugodna telefonska komunikacija na izvornom njemačkom jeziku u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Krone Consulting zapošljava na poziciji Test Engineer (m/ž) za rad od kuće. Vaše odgovornosti uključuju razvoj i izvedbu testnih slučajeva, scenarija, planova i procedura. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme te 13. i 14. plaću. Možete se prijaviti do 13. studenoga putem brze prijave

CC PORTER Sp. Z o.o traži kandidata za poziciju Quality Control specialist with Croatian language (m/ž) za 100 posto rad od kuće. Opis posla uključuje slušanje, verifikaciju, transkripciju i vrednovanje razgovora na njemačkom prema zadanim politikama i procedurama. Prijavite se putem linka do 15. prosinca.  

TERMOTEHNIKA TRGOVINA d.o.o. zapošljava Strojobravara – zavarivača (m/ž). Osoba na ovoj poziciji obavlja sve što obuhvaća strojobravarske i zavarivačke poslove. Poslodavac u cijelosti isplaćuje naknadu za troškove prijevoza. Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Prijaviti se možete do 5. prosinca putem linka.

Portal Posao.hr ima pregršt zanimljivih radnih mjesta u ponudi! Razgledajte na web-stranicama!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba