Evo i koji su kriteriji

RADOBOJ: Raspisan natječaj za 10 studentskih stipendija vrijednih 80 eura mjesečno

Objavljeno: 31.10.2023. zagorjeinternational

Natječaj za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2023./2024 raspisala je Općina Radoboj. Dodjeljuje se deset studentskih stipendija, a pravo na stipendiju mogu ostvariti redovni studenti preddiplomskih, diplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, odnosno stručnih studija i diplomskih specijalističkih stručnih studija koji su državljani Republike Hrvatske, imaju prebivalište na području općine Radoboj, ne primaju stipendije od drugog subjekta te žive u zajedničkom kućanstvu koje nema nepodmirenih obveza prema Općini Radoboj.

Studentska stipendija iznosi 80 eura mjesečno i isplaćuje se za razdoblje od 1. listopada 2023. do 31. srpnja 2024. godine.

Za bodovanje prijavljenih kandidata u obzir će se uzeti uspjeh u školovanju, socijalni status, uspjeh na natjecanjima, kao i ostale otežavajuće okolnosti materijalnog položaja. Dodatne bodove donosi i školovanje za neko od deficitarnih zanimanja, utvrđenih prema listi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. 

Detalji vezani uz prijavu na natječaj, dostupni su na internetskim stranicama Općine Radoboj.

Prijave s potrebnom dokumentacijom predaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Radoboj, svaki radni dan od 7 do 15 sati ili poštom na adresu Općine Radoboj u roku od 15 dana od objave Natječaja na oglasnoj ploči i službenoj internet stranici Općine Radoboj. 

Kandidati će o rezultatima natječaja biti obaviješteni u roku 15 dana od isteka roka za podnošenje prijava objavljivanjem bodovne liste na oglasnoj ploči i službenoj internet stranici Općine Radoboj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba