Predsjednik Odbora za gospodarstvo Žarko Tušek uručio priznanje za najuspješnije srednje trgovačko društvo

Dodijeljena ‘Zlatna kuna’ Hrvatske gospodarske komore. Ovo su dobitnici

Objavljeno: 31.10.2023. zagorjeinternational

Predsjednik Odbora za gospodarstvo i izaslanik predsjednika Hrvatskoga sabora Žarko Tušek sudjelovao je u ponedjeljak na dodjeli priznanja ‘Zlatna kuna’ koju tradicionalno organizira Hrvatska gospodarska komora.

I ove godine dodijeljena su priznanja kojima se nagrađuju najuspješnije hrvatske tvrtke, banke i osiguravajuća društva za uspješnost u poslovanju i doprinos razvoju hrvatskog gospodarstva, a tom prigodom dodijeljena je i ‘Zlatna kuna’ za životno djelo Marijanu Živkoviću, vlasniku lanca trgovina ‘Patričar’ te je dodijeljeno i posebno priznanje ‘Hrvatskim cestama d.o.o.’ za projekt cestovne povezanosti Južne Dalmacije izgradnjom Pelješkog mosta.

Predsjednik Odbora Tušek uručio je priznanje ‘Zlatna kuna’ za najuspješnije srednje trgovačko društvo društvu ‘Košćal d.o.o.’ iz Popovače.

Inače, ovo se priznanje dodjeljuje još od osamostaljenja Hrvatske, a ideja je nastala kao izraz težnji da gospodarstvo, tada tek osnovane demokratske i neovisne Republike Hrvatske, na samom početku postojanja poprimi osobine kune, simbola izdržljivosti, snalažljivosti, spretnosti i blagostanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba