Sezona ‘ZnaLaško u CB Saloonu’ pub kvizova u punom je zamahu

KRAPINA: Za samo jedan bod ekipa ‘All Lean’ okrunila se pobjedom i uzela 24 limenke piva

Objavljeno: 30.10.2023. zagorjeinternational

Prošlotjednim, a ujedno i prvima pobjednicima nove ‘ZnaLaško u CB Saloonu’ sezone kvizova, ekipi ‘Robert te Diro’ ovog vikenda su se pridružili ‘All Lean’ i to u napetoj završnici sa samo jednim bodom prednosti ispred drugoplasiranih ‘Roky Roada’ i trećima ‘Napon u Travoltama’

Spomenutim ekipama dodijeljene su nagrade i to redom: 24 Laškog u limenkama + majice Saloon + Lajnap karte za belu, majice Laško te Laško + Lajnap karte za belu.

Inače, pub kvizovi u Hrvatskoj postoje već više od desetljeća, a posljednjih godina ljudi su sve više zainteresirani za takav oblik zabave. Dokaz tome su mnogobrojni organizirani pub kvizovi, posebice u Zagrebu, no ni Krapina po tome pitanju nije za ‘baciti’.  

– Za pub kviz prvenstveno treba složiti ekipu i nekako ju nazvati. Kvizaši su jako kreativni i bude zabavno kad se ta imena čitaju. Ekipe se obično sastoje od četiri člana, sam kviz ima dvije ili tri runde, pitanja se čitaju i vide na prezentaciji, a ekipe pišu odgovore na obrasce. U pauzi se kviz ispravlja, čitaju se odgovori i onda slaže poredak od najlošije prema najboljoj ekipi, a to uvijek izaziva smijeh, adrenalin i zabavu a prije svega sve je “obojeno“ druženjem i zabavom – ističu organizatori.

Tako je protekle subote u poznatom okupljalištu mladih iz Krapine u CB Saloon Krapina započeo pub kviz pod nazivom “ZnaLaško – Kvizaški Kup by KRiP“: Ustvari to je drugi val natjecanja u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj gdje su uključena sljedeća naselja: Zagreb, Krapina, Koprivnica, Varaždin, Samobor i Veliko Trgovišće.  

Pobjednici svakog kviza osvajaju pozivnicu za veliko finale u Zagrebu u prosincu. Za slučaj da ekipa koja pobijedi već ima pozivnicu, ona se seli na sljedeću najbolje plasiranu ekipu. Kviz počinje u 20 sati, a prijaviti se mogu preko KRiP-ove Facebook stranice (pod “events” / “događaji”). Prijave otvaraju otprilike 2,5 tjedna prije kviza. Važna je napomena da su svi kvizovi besplatni, da je CB Saloon dao dodatnu nagradu (svoje nove majice) i da su sve ekipe napravile apsolutno fenomenalnu atmosferu, kao i uvijek. Trenutno su otvorene prijave za nadolazeća dva kviza.

Raspored kvizova u CB Saloonu  je sljedeći: 11. studeni;  25. studeni;  9. prosinac (sve subote) a na prvom kvizu pobjednici su ekipa  – Robert Te Diro (četveročlana ekipa, 61.5 bodova); drugo mjesto pripalo je ekipi Prvi svjetski kvart (dvočlana ekipa, 56.5 bodova) dok se za treće mjesto igralo pitanje procjene u kojem je bila uspješnija ekipa  Truti dok su se Vulkanci morali zadovoljiti s četvrtim mjestom.  

Što se Zagorja tiče, osim već navedenih događanja u CB Saloonu, kviz će se također održati i u O5 Premium Spirits baru u Velikom Trgovišću: 14. studenog, 28. studenog i 12. prosinca (utorkom) – prijave se isto otvaraju 2,5 tjedna prije kviza.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba