Od sada možete plaćati i pouzećem

Pripremite svoj automobil za zimu s Gumiimpex – GRP vulkanizerskim servisima!

Objavljeno: 25.10.2023. zagorjeinternational

Zima je pred vratima, a to znači da je vrijeme za pripremu vašeg vozila za sigurnu vožnju u zimskim uvjetima. U Hrvatskoj, zamjena ljetnih guma zimskima nije samo preporuka već i zakonska obveza. Vožnja s ljetnim gumama u zimskim uvjetima može biti iznimno opasna, jer smanjuje prianjanje i kontrolu nad vozilom te povećava rizik od nesreća. 

Zimske gume pružaju bolje prianjanje i kontrolu na hladnim i skliskim cestama. Njihova posebna konstrukcija i mekša gumena smjesa omogućuju vam da ostanete sigurni čak i kad se snijeg i led pojave na cesti. Uz zimske gume, vaša vozila će bolje reagirati na kočenje i skretanje, čime osiguravate svoju vlastitu sigurnost i sigurnost drugih sudionika u prometu.

Kupite online, platite pouzećem

Želite li jednostavnu i praktičnu kupovinu guma, posjetite Gumiimpex web trgovinu. Ondje ćete pronaći sve informacije o gumama, uključujući cijene, ponudu i kvalitetu. A i sjajna vijesti je – sada možete plaćati pouzećem!

Očekuje vas preko 2000 različitih dimenzija guma. Sigurna i pouzdana kupovina pravi je užitak zbog jednostavnog naručivanja, plaćanja i dostave. Ljetne, zimske, kombi, 4×4 gume, SUV gume, teretne, traktorske gume, gume za radne strojeve; sve to nudi se u Gumiimpex web trgovini.

Stručni savjeti

Gumiimpex – GRP vulkanizerski servisi nude vam stručnost i iskustvo kako biste bili sigurni da su vaše zimske gume u savršenom stanju i pravilno montirane. Naše stručno osoblje stoji vam na raspolaganju da vam pomognu odabrati najbolje zimske gume za vaše vozilo.

Dobra vijest za sve vozače jest i ta da je u tijeku ekskluzivna akcija, koja traje sve do 31. listopada. Tijekom tog razdoblja možete ostvariti 10 posto popusta na sve vulkanizerske usluge do kraja mjeseca.

Ne čekajte do zadnjeg trenutka – sada je pravo vrijeme da se pripremite za zimu. Kupite zimske gume i provjerite njihovo stanje kako biste bili spremni na sve izazove koje zima može donijeti na cestama.

Svjetski proizvođači automobilskih guma ‘GOODYEAR’, ‘CONTINENTAL’, ‘MICHELIN’, ‘PIRELLI’ i ‘HANKOOK’ nagrađuju vjernost svojih kupaca uz kupnju zimskih guma. Detalje akcija možete provjeriti posjetom vulkanizerskim servisima Gumiimpex-GRP ili na web stranici kao i na društvenim mrežama.

– Vidimo se u Gumiimpex servisima u Varaždinu i Zagrebu – poručuju iz Gumiimpexa.

POSLOVNICE:

Varaždin Ulica Mihovila Pavleka Miškine 64c
Radno vrijeme: 
pon – pet: 7-17h
Sub: 7-13h

Zagreb, Slavonska avenija 26/5 (Žitnjak)
Radno vrijeme: 
Pon: pet 7-17h
Sub: 8-13h

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba