Tako to rade Zagorci

SUPERPOTJERA: Zrinka iz Zlatar Bistrice jedina je nadigrala lovce i osvojila 15.000 eura – evo na što će ih potrošiti

Objavljeno: 16.10.2023. zagorjeinternational

U novom izdanju Superpotjere jedina je pobjedu nad lovcima ostvarila druga po redu natjecateljica Zrinka Jurec. Stomatologinja iz Zlatar Bistrice nadigrala je četveročlani supertim sa samo jednom sekundom prednosti, osvojivši 15.000 eura, piše Index.

Odvjetnik iz metropole Goran Srebačić i ekonomist Zagrepčanin Josip Šulentić u brzopoteznoj igri protiv lovaca nisu imali uspjeha, a nakon ponuđena netočna odgovora na prvo pitanje s višestrukim izborom, Zoranu Martiniću Cezaru iz Pučišća na Braču prilika za duel je izmaknula

Zrinka je tijekom predstavljanja Jošku Lokasu naglasila da je u Superpotjeru došla osvojiti novac kojim bi otplatila doktorat jer ga ima i njezin brat pa da mu može parirati.  

-Tako da mama ima dva doktora, a nijednog pravog – našalila se.

U prvom krugu točnim odgovorom na svih pet pitanja osvojila je maksimalnih 2500 eura. Nakon dobivenih ponuda, uz onu najvišu, 30.000 eura i 10 sekundi prednosti, te vizionarskih riječi Krešimira Sučevića Međerala koji je istaknuo da ima “neki loš feeling da se taj scenarij ne bu gledal”, situaciju je nazvala problematičnom.

Naime, na ploči se našao iznos od 5000 eura koji je Zrinka bila unaprijed zacrtala, a želja joj je bila i igrati protiv Mladena Vukorepe uključenog u tim lovaca za borbu za taj iznos. No, ipak se odlučila za 15 tisuća eura.

U brzopoteznoj igri u kojoj je dobila 15 sekundi prednosti na dva pitanja netočno je odgovorila. Rekla je da je Odu radosti u vlastitom časopisu Thalia objavio Ivan Gundulić, a riječ je o Friedrichu Schilleru. Nije znala ni da se u psihijatrijskom liječenju koriste soli laganog metala litija. U duelu sa Zrinkom lovcima se nije dogodila nijedna pogreška. 15 tisuća eura obranila je sa sekundom prednosti.

-Skidam kapu! Ne! Skidam krunicu! Ovo je bilo ne super, nego hiper, mega, super! Niste se predavali, sipali ste točne odgovore! Sjajno – rekla joj je Morana Zibar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba