Najveći uspjeh nekog hrvatskog predstavnika

BRAVO! Zagorci Tomislav Haramustek i Borna Vidićek osvojili Socca Ligu prvaka

Objavljeno: 16.10.2023. zagorjeinternational

Još jedan sjajan uspjeh za dvojicu zagorskih nogometaša, koji se uz veliki nogomet bave i Socca nogometom. Riječ je o Tomislavu Haramusteku, koji veliki nogomet igra u Gaju iz Mača i Borni Vidićeku, koji igra za Stražu iz Huma na Sutli, piše Zagorje.com.  

Pisalo smo već o njihovim uspjesima sa Socca reprezentaciju Hrvatske, a ovoga puta došli su do uspjeha u klupskom Socca nogometu. Naime, u Mariboru se od četvrtka do nedjelje igrala završnica Socca Lige prvaka. Nastupala su dva hrvatska predstavnika – NK Victory iz Vrsara i Sunprotect iz Siska. Za NK Victory Vrsar igrali su Vidiček i Haramustek.  

Uz njih, su nastupali i Marin Romić, Edi Ljubas, Marin Nikolić, Antonio Blažević, Connor Simpson, Nikola Beljan, Nebojša Karamarković i Željko Ostrman.

Nakon 2019. godine i MNK Sasina AP Blažević koja je igrala polufinale Socca malonogometne Lige prvaka ovo je najveći uspjeh nekog hrvatskog predstavnika.

U polufinalu bili su bolji od FluDublina iz Irske za koji igraju igrači iz Brazila, da bi u finalu bili bolji od ekipe MC Saramata Kijev iz Ukrajine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba