Obilježavanje Dana općine kreće kreativnim radionicama za mlade slikare te Art&Wine za one malo starije

DONJA VOĆA: Već ove subote očekuje vas prazno platno za vaše remek-djelo

Objavljeno: 16.10.2023. zagorjeinternational

Općina Donja Voća već ovim vikendom, točnije 21. listopada započinje s raznovrsnim i bogatim programom obilježavanje Dana općine i 30 godina njezinog postojanja. Stoga od ovog vikenda pa sve do 12. studenog. na Voći se mogu očekivati zabavni programi vikendima kroz razne radionice, predstave za male i velike, manifestacije, sportski i kulturni programi, likovna i kiparska kolonija te zabavni večernji programi.

U organizaciji Općine Donja Voća i udruge “Vjeruj možeš“  ove subote očekuje vas slikanje za male i velike u predivnom prostoru Etno kuće u Gornjoj Voći.  

Pa tako one mlađe, u dobi od 10 do 15 godina, od 16 do 17.30 sati očekuje zabavno i razigrano iskustvo slikanja, gdje mogu pustiti mašti na volju na praznom platnu. Uz vodstvo stručne voditeljice, uživat će se u istraživanju boja, oblika i tekstura i stvaranju remek-djela koje će ponijeti kući i čuvati kao lijepu uspomenu.  

Za odrasle od 18 sati održava se Art&Wine, radionice slikanja uz kvalitetno vino i dobru glazbu. Kroz cijeli će vas proces slikanja voditi stručna i iskusna voditeljica. Osiguravamo vam sve potrebne materijale za slikanje, izbor izvrsnih vina i opuštajuću atmosferu. Za sudjelovanje nije potrebno prethodno slikarsko iskustvo, no mjesta.

Obje radionice su potpuno besplatne, no mjesta su ograničena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba