U showu "Večera za 5" u narednom tjednu kuhaju Zagorci!

ZA KOGA NAVIJATE? Kuhače će ukrstiti Marko, Stjepan, Gabrijela, Darijo i Dragutin

Objavljeno: 08.10.2023. AB

U novom tjednu ‘Večere za 5’ gledatelji će upoznati živopisne kandidate iz divnog, zelenog Zagorja – dimnjačara Marka Pogačića, strojarskog tehničara Stjepana Culija, mesarka Gabrijela Juraja, poduzetnika Darija Markulina i umirovljenika Dragutina Boranića, najavljuje RTL.

Marko Pogačić (41)

Dimnjačar Marko dolazi iz Kraljevca na Sutli. Iako je po zanimanju ekonomist hotelijerstva, ima svoj dimnjačarski obrt te usto vodi obiteljsko gospodarstvo i bavi se seoskim turizmom. Obožavatelj je tradicionalne hrane svog kraja, a voli i dalmatinsku kuhinju pa je za očekivati da bi svojim gostima mogao ponuditi upravu takvu večeru.

Screenshot RTL

Stjepan Culi (50)

Strojarski tehničar iz Zlatara veseo je, voli dobru zabavu i druženje te se iz tog razloga i prijavio u ‘Večeru za 5’. Po zanimanju je strojarski tehničar, a u slobodno vrijeme bavi se starinama. Važnija mu je atmosfera od kvalitete hrane te bi upravo loš ugođaj mogao kod Stjepana donijeti do lošije ocjene.

Screenshot RTL

Gabrijela Juraja (20)

Mlada mesarka publici je već poznata po sudjelovanju u showu ‘Ljubav je na selu’, a već tada gledateljima je bilo jasno da se Gabrijela odlično snalazi i u kuhinji. Obožava tradicionalna jela svog kraja te bi upravo takav jelovnik mogla prirediti za svoje goste. Gabrijela je druželjubiva te se u ‘Večeru za 5 prijavila kako bi se dobro zabavila i stekla nova poznanstva! Važna joj je, kaže, dobra hrana, ali i vesela, pozitivna atmosfera.  

Screenshot RTL

Darijo Markulin (38)

Poduzetnik Darijo prijavio se u ‘Večeru za 5’ zbog dobre zabave i novog iskustva. Obožava domaću kuhinju, iako je, priznaje, tijekom kuhanja pomalo brzoplet. Za sebe će reći da je komunikativan, a otkriva i da u svom domu upravo on najčešće kuha. Darijo će prirediti tradicionalna jela te veselu atmosferu.  

Screenshot RTL

Dragutin Boranić (73)

Umirovljenik iz Marije Gorice u ‘Večeru za 5’ prijavio se jer obožava kuhati, a voli i upoznavati nove ljude te se družiti. Obožava tradicionalnu hranu svog kraja, a upravo bi takvu mogao spraviti za ekipu. U mirovini je te brine o supruzi koja je bolesna. U slobodno vrijeme bavi se vinogradom te prati nogomet i politiku.  

Screenshot RTL

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba