NAVUKLA BIJES PUBLIKE: "Nezahvalna si"

VIDEO: Mama triju curica, kad je otkrila da će dobiti i četvrtu, razočarano zaplakala

Objavljeno: 08.10.2023. AB

Snimka trudnice i njene obitelji koja je upravo otkrila spol svog nerođenog djeteta postala je viralna na TikToku, i to zbog njezine bizarne reakcije koja je šokirala ljude na društvenim mrežama. Naime, jedna obitelj odlučila je organizirati zabavu otkrivanja spola bebe, a kada je mama saznala da će nakon tri kćeri dobiti još jednu, nije mogla sakriti razočarenje, a nisu ni otac, kao ni buduće sestrice, bili najsretniji.

@dailydoseofmygirlgang

Gender disappointment is real so dont judge us, little did we know our nellie would complete our family & we couldnt be happier to be raising our 4 daughters! Couldnt imagine life without that sweet girl #girlgang #fourdaughters #girlmom #sahm #pumkinhead #thisishalloween #fall #genderreveal #daughters

♬ Oh Klahoma – Jack Stauber

Ova se mama čak i rasplakala, a njezina je reakcija odmah izazvala burne reakcije. Video je u kratkom vremenu postao viralan pa tako trenutno ima čak 4.8 milijuna pregleda i preko 227 tisuća komentara. Iako je bilo i onih koji potpuno shvaćaju razočarenje trudnice, većina ljudi ipak misli da je nezahvalna.

”Umjesto da si sretna i zahvalna što ćeš dobiti zdravo dijete, ti plačeš jer je riječ o još jednoj curici. Totalno nezahvalno”, jedan je od takvih komentara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba