Nije poznato zašto je uopće bio priveden, no nakon ovoga je sigurno ostao zapamćen

Damir (55) napravio šou u zabočkoj policiji. Urlao na sav glas i nabijao po vratima 

Objavljeno: 20.09.2023. zagorjeinternational

Prema presudi koja je stigla ovih dana, Damir (55) iz Sesveta je proglašen krivim i osuđen za uznemiravanje policije i građana za vrijeme dok je bio u policijskom pritvoru. Naime, on je u srpnju ove godine od 10.30 do 14.30 sati u Zaboku u prostoriji za zadržavanje policijske postaje narušavao javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način, piše Danica.hr.

– Konstantno je na sav glas neartikulirano vikao i galamio te rukama i nogama više puta udarao o metalna vrata prostorija, čime je izazvao uznemirenost i ometao normalan rad uposlenika u zgradi Policijske uprave te mir stranaka, kao i građana koji su buku mogli čuti na vanjskom prostoru. Zbog toga je u više navrata upozoren na svoje ponašanje po policijskom službeniku, šefu smjene policijske postaje, na što se oglušio te nastavio s vikom i galamom i udaranjem po metalnim vratima namjenskih prostorija – stoji u odluci suda.

Damir je počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Kažnjen je s 1000 eura te mora platiti 20 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti. Nije poznato zbog čega ga je policija uhitila.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba