Evo prilike za honorarni posao - prijave do 23. rujna

Durex traži 50 muškaraca koji će isprobati njihove nove kondome, nude novčanu nagradu

Objavljeno: 17.09.2023. AB

Kompanija Durex koja proizvodi kondome objavila je oglas u kojem traže 50 osoba koje će isprobati njihove nove kondome Nude. Novi proizvod opisuju kao njihov “najtanji prezervativ ikad”, prenosi Mashable.

Navode da će svatko tko pristane isprobati kondome Nude i o njima napisati recenziju dobiti nagradu od 100 funti (oko 116 eura). Iz Durexa poručuju kako su uvjereni da njihovi novi kondomi “neće smanjiti seksualno zadovoljstvo”, referirajući se na istraživanje koje je pokazalo da mnogi muškarci izbjegavaju zaštitu. 

– Tražimo muškarce iz cijele Velike Britanije koji će dati iskrene recenzije svojeg seksualnog iskustva nakon korištenja Nude prezervativa – rekla je menadžerica Nikki Hayward, prenosi Index.

Dodala je da se na novim kondomima radilo godinama te da su napravljeni “da povećaju užitak seksa, a ne da ga smanjuju”. Prijave traju, navode, do 23. rujna.

Inače, kompanija Durex izbacila je nove kondome nedugo nakon što su objavili da samo 62 posto seksualno aktivnih muškaraca koristi zaštitu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba