Trojac uzgajao 1230 stabljike konoplje, a sve u svrhu proizvodnje marihuane

MALO JAČI POLJOPRIVREDNICI: Zasadili cijelo polje ‘marice’ pa im na vrata pokucala policija

Objavljeno: 13.09.2023. zagorjeinternational

Koprivničko-križevački policajci dovršili su pomalo filmsko kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 29 i 25-godišnjakom te 52-godišnjakinjom s područja Bjelovarske županije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama. 

Naime, za trojac se posumnjalo da su od svibnja do rujna ove godine na širem đurđevačkom području neovlašteno uzgajali stabljike konoplje tipa ‘droga’ u svrhu proizvodnje droge marihuane. Štoviše, pretragom kuće, drugih prostorija i zemljišne parcele, pronađeno je i oduzeto 1230 komada stabljika konoplje tipa ‘droga’ visine od 80 do 250 centimetara.  

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te pomaganja u izvršenju istog kaznenog djela protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Osumnjičeni 29 i 25-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, dok će osumnjičena 52-godišnjakinja biti procesuirana redovnim putem – izvijestili su iz PU koprivničko-križevačke. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba