Uoči 10 obljetnice stradavanja Michaela Schumachera, detalji i dalje cure na kapaljku

“3500 dana nakon nesreće na to pitanje postoji samo jedan odgovor – beznadni slučaj”

Objavljeno: 09.09.2023. zagorjeinternational

Michael Schumacher je u prosincu 2013. godine teško stradao prilikom pada na skijanju u francuskom Meribelu. Iako je nosio kacigu, Schumacher je pri padu udario glavom u kamen, nakon čega je stavljen u induciranu komu iz koje se probudio u travnju 2014. Nakon toga je ubrzo prebačen u obiteljsku kuću u Švicarskoj, odakle je u javnost izašlo jako malo informacija o njegovu stanju. Tako je i danas, prenosi Index

Ipak, s vremena na vrijeme procure informacije dobro čuvane tajne obitelji Schumacher o legendarnom vozaču i sedmerostrukom prvaku Formule 1. Sad ih je u razgovoru za jedne švicarske novine otkrio Roger Benoit. Mediji koji su prenijeli riječi tog novinara koji prati F1 opisuju ga kao prijatelja obitelji. 

On nije htio precizno reći što je vidio u domu Schumacherovih, no bio je dovoljno jasan u odgovoru na to kako je Michael.

– Na to pitanje postoji samo jedan odgovor, a to je onaj koji je njegov sin Mick dao u jednom od rijetkih intervjua 2022. godine. Rekao je tada: “Dao bih sve da mogu razgovarati s tatom.” Ta rečenica govori sve o tome kako je njegov otac više od 3500 dana nakon nesreće. Beznadni slučaj – rekao je Benoit. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba