Sve što možete poželjeti - od modernih blagodati do prekrasne, netaknute prirode

Tražite idealan smještaj za punjenje baterija ili pak proslavu? Pogledajte što sve nudi ‘Kokotova hiža’ 

Objavljeno: 22.08.2023. zagorjeinternational

Tražite idealnu lokaciju za punjenje baterija samo preko vikenda ili pak na malo duže vrijeme, a da nije daleko, da je u prirodi i da odiše tradicijom? Možda je upravo ovo nešto za vas.

Kuća za odmor ‘Kokotova hiža’ je autohtona, obnovljena Zagorska hiža koja se nalazi u selu Klimen, zaseoku Lugari, na području općine Konjščina, a smještena je na samom rubu šume u netaknutoj prirodi, što je čini idealnim mjestom za odmor i opuštanje, ali i slavlja.  

Samo imanje se sastoji se od tri drvena objekta – kuće, štaglja i sjenice sa zidanim roštiljem – a gosti mogu koristiti besplatan parking za više od sedam, jacuzzi, ljuljačke, dječje igralište, ali i brojne moderne blagodati poput usluge EVO TV i bežičnog interneta. 

Također, ako niste raspoloženi za gledanje televizije ili surfanje po internetu, svakako ćete cijeniti prekrasan pogled koji se pruža s jedne strane na Ivanščicu, a s druge na Medvednicu.

Kućica, iako je malena, raspolaže svime što bi vam moglo zatrebati. Sastoji se od podruma, prizemlja u kojem su kuhinja, dnevni boravak i kupaona te potkrovlja koje je pretvoreno u jednu veliku spavaću sobu s tri kreveta. U dnevnom boravku nalazi se kutna garnitura-trosjed za razvlačenje za dvije osobe, a po potrebi i zahtjevu gosta u pripremi je i dječji krevet. Također, obnovljeni starinski štagalj popratni je sadržaj uz sjenicu za proslave s moderno opremljenom kuhinjom i kupaonicom – sve u starinskom štihu. 

Za više informacija i rezervaciju možete se javiti na broj 091/616-6663 (Dubravka).  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba