Informirajte se na vrijeme i slijedite upute organizatora

KARCHER RALLY KUMROVEC: Zbog brzinskih ispita zatvara se više dionica diljem Zagorja

Objavljeno: 18.08.2023. zagorjeinternational

U sklopu 12. Karcher Rally-a Kumrovec kojeg i ove godine organizira Auto klub DELTA SPORT iz Zagreba, u subotu 9. rujna organizirat će se brzinski ispit “Desinić” sa startom u 10.24, 13.13 i 16.02 na relaciji, prometnice Hum Košnički (Dvor Velika Tabor) – kapelica sv. Marija Magdalene – Jazbina – Košnica. Navedene prometnice i sve njima prilazne ceste bit će privremeno zatvorene za promet od 9 do 19 sati.  

Istog dana organizirat će se brzinski ispit “Zagorska Sela” sa startom u 10.47, 13.36 i 16.25 sati, stoga će se na relaciji Zagorska Sela – Kuzminec Miljanski – Pušća – Zagorska Sela, zbog održavanja spomenutog brzinskog ispita, privremeno zatvoriti prometnica i to od 9.30 do 20 sati. 

Iz organizacije mole sve stanovnike koji žive u navedenim naseljima ili koriste navedene prometnice za razumijevanje i suradnju u organizaciji natjecanja tako da u terminima održavanja brzinskog ispita zatvore vrata na svim ulazima u svoja dvorišta i posebnu pažnju posvete brizi o djeci, pazeći da su u svakom trenutku na sigurnom. Nadalje, da domaće životinje i kućne ljubimce drže u zatvorenim prostorima i svoja vozila uklone s cesta/ulica.

Ako nastupe posebne okolnosti koje zahtijevaju intervenciju hitnih službi, da se obrate najbližem sucu “SAFETY MARSHAL” (narančasti bluzon/prsluk).

Kontakti organizatora:  

Prije i za vrijeme natjecanja: Dino Deljkić, mobitel: +385 91 2307 569

Za vrijeme natjecanja: Rok Mikša, mobitel: +386 41 914 795

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba