Strašna prometna nesreća kod Dubrovnika

U sudaru četiriju vozila poginulo dijete, šestero je teško ozlijeđenih, među njima još jedno dijete

Objavljeno: 13.08.2023. AB

U teškoj prometnoj nesreći kod Dubrovnika u nedjelju rano ujutro poginulo je dijete, izvijestila je dubrovačka policija.

Do nesreće je došlo oko 3 ujutro, kad je vozač (33) iz Albanije autom talijanskih registracija kod Orašca prešao u suprotni smjer i udario u automobil njemačkih registracija kojim je upravljao 20-godišnji Nijemac. U nekontroliranom kretanju automobil je potom udario u automobil slovenskih registracija koji se kretao iza njemačkog automobila, kojim je upravljao 50-godišnjak s Kosova.

Auto njemačkih registracija udario je u još jedan automobil njemačkih tablica koji se kretao prema Dubrovniku, a vozio ga je 29-godišnjak s Kosova. 

Vozači sva četiri osobna vozila koja su sudjelovala u ovoj prometnoj nesreći su alkotestirani i testovi su negativni, javljaju 24sata.

Na mjestu nesreće smrtno je stradalo maloljetno dijete, putnik iz osobnog vozila koje je skrivilo prometnu nesreću, a troje putnika iz istog vozila zadobilo je teške ozljede, svi državljani Albanije. Osim njih, teške ozljede zadobio je vozač osobnog vozila slovenskih nacionalnih oznaka i dvoje putnika koji su se nalazili s njim u vozilu, od kojih je jedno maloljetno dijete, svi državljani Kosova.
Tijelo preminulog djeteta je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi točan uzrok smrti, a ozlijeđeni su prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljem liječenju.
Za vrijeme trajanja očevida na kojem je bio nazočan općinski državni odvjetnik, promet na ovom dijelu Jadranske magistrale bio je u cijelosti zatvoren, a u potpunosti je normaliziran u 6,40 sati.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba