SVE PRENOSIO UŽIVO

PODRŽAVALI UBOJICU: Uhićeno 30 ljudi koji su na društvenim mrežama veličali ubojstvo

Objavljeno: 12.08.2023. zagorjeinternational

Nakon trostrukog ubojstva u Gradačcu uhićeno je trideset osoba. Naime, uhićeni su tijekom lajva na Instagramu podržavale ubojicu Nermina Sulejmanovića koji je u svom krvavom pohodu ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović te Džengiza i Denisa Ondera, oca i sina, koji su turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Onder, supruga Džengiza Ondera. Prema posljednjim informacijama, Harisa Onder je u teškom stanju.

Ramo Isak, ministar unutarnjih poslova Federacije BiH rekao je Avazu da se provode aktivnosti na evidentiranju tih pojedinaca.

– Direktor FUP-a informirao me da odsjek za Cyber kriminal FUP-a već provodi aktivnosti koje se odnose na evidentiranje osoba koje su na društvenim mrežama podržavale i veličale ubojstvo i ubojicu – rekao je Isak.

FUP će u suradnji s nadležnim tužiteljstvom početi postupak lociranja i dokumentiranja svih pojedinaca koji su svojim objavama širili mržnju, davali podršku, veličali ubojstvo i ubojicu, i to ne samo na Instagramu već i na svim drugim društvenim mrežama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba