OMILJENI GOST

“OD TOGA SAM SI KUPILA AUTO”: Djevojka koja radi na jahti opisala kako su dobili 56.000 eura napojnice

Objavljeno: 12.08.2023. zagorjeinternational

Crnogorka Maja Bučanin radi kao stjuardesa na jahtama, a dogodovštine s posla često objavljuje na svom TikToku. Tako je ispričala je kako je jedan od gostiju, kojeg je nazvala omiljenim gostom, posadi njezina čartera ostavio najveću napojnicu.

“Naša jahta za najam je 250.00 – 300.000 eura tjedno, a oni potroše puno novaca, 400.000 – 500.000 eura, i ostave napojnicu. Nije zapisano da moraju, ali obično ostavljaju 10 posto”, objasnila je Maja, a potom opisala čovjeka iz Europe koji ima 71 godinu, došao je s obitelji i “cijelo vrijeme pecao, nije ga ništa zanimalo”.

Prije njegova dolaska dobila je posebne upute, uz napomenu da je na dijeti.

“Uglavnom, čovjek je došao s tonom alkohola i dvije ogromne kutije cigara, znala sam da neće biti ni na kakvoj dijeti. Užasno veseo čovjek, ali vidi se da je dosta zahtjevan. Ima odabranicu, prijateljicu, kako god da je zovem, čovjek ima 71 godinu, žena oko 60, baš fina i ugodna gospođa“, opisuje Maja.

”Stvarno sam željela da se osjeća dobro, jer sam vidjela da mu to puno znači. Kad god nešto učinim za nju, on kaže ‘bravo Majo, to je to’. Uglavnom, dva dana prije napuštanja broda, završi on obračun s kapetanom i ostavio nam 56.000 eura napojnice, što je bilo više od 10 posto. Toliko nam nikad nitko nije ostavio, inače uvijek jednako dijelimo, ima nas 9 pa je svaki dobio 6200 eura. I njegova sestra nam je ostavila po 200 eura, pa nam je taj čarter bio 6400 eura. Kad smo ga spakirali, nama stjuardesama je uputio toliko divnih riječi, da se sad ne hvalim previše, dao mi je svoju posjetnicu i rekao da ako trebam bilo kakvu pomoć u poslovnom svijetu, mogu računati na njega. Kupila sam auto od napojnice, tako da živio on meni sto godina”, zaključila je Maja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba