Preuzimanje dozvole sad mu je odgođeno do daljnjega

KAKAV BISER: Mladić krenuo podignuti vozačku, ali prije toga je napravio ogromnu grešku

Objavljeno: 11.08.2023. zagorjeinternational

Prije nego je i preuzeo svoju vozačku dozvolu, 18-godišnji mladić iz Kandela, u njemačkoj Saveznoj zemlji Falačko-Porajnje, ju je izgubio. I to dok je bio na putu prema Uredu za izdavanje vozačkih dozvola policijske postaje Landau. Napravio je pogrešku zbog koje će sigurno dugo žaliti.

Prema priopćenju za javnost policijske uprave Landau, 18-godišnjak je u petak ujutro krenuo vozilom prema Uredu kako bi preuzeo svoju vozačku dozvolu, piše Fenix Magazin.

Dolazeći iz Kandela, vozio je autocestom A65 u smjeru Landaua. Iznenada je vozilom u desnom zavoju izletio s ceste i oštetio branik. Kad je stigla policija, mladić im je rekao da se samo htio odvesti do Ureda za izdavanje vozačkih dozvola kako bi tamo podigao svoju vozačku dozvolu. Policijski službenici su mladića testirali na alkohol, a test je pokazao kako u organizmu ima 1,49 promila alkohola.

Zabranjen mu je nastavak vožnje, oduzeti dokumenti o privremenoj vozačkoj dozvoli, protiv njega pokrenut kazneni postupak, a preuzimanje vozačke dozvole, kako su naveli policajci, “odgođeno je do daljnjeg”.

Mladić će se sad itekako pomučiti da dođe do svoje vozačke dozvole, navodi Fenix Magazin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba