Grci demonstrativno otišli sa sastanka

ODLUČENO: Odgođena utakmica AEK – Dinamo zbog navijačkih nereda s tragičnim ishodom

Objavljeno: 08.08.2023. zagorjeinternational

Nakon tučnjave huligana i nereda u grčkoj prijestolnici Ateni u kojima je preminuo muškarac, UEFA je odgodila utakmicu AEK-a protiv Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka. Još nije poznato kad će se igrati utakmica, ali sigurno je da to neće biti večeras.

– Utakmica između AEK-a i Dinama, predviđena za utorak, 8. kolovoza odgođena je prema odluci UEFA-e. GNK Dinamo će na vrijeme obavijestiti javnost o novom terminu odigravanja utakmice kao i o svim novostima vezano za ovu temu – napisali su iz Dinama, prenosi 24sata.

Pokušali su predstavnici Uefe održati sastanak s delegacijom grčke momčadi i zagrebačkog Dinama, ali dopredsjednik grčkog kluba održao je govor i demonstrativno napustio prostorije.

– Nezamislivo je, čak i poremećeno, biti na sastanku dok oplakujemo gubitak života i nakon svega što se dogodilo. AEK odgovornim smatra Dinamo, a apsolutno su odgovorni jer su znali da njihovi navijači idu prema Ateni, a o tome nikoga nisu obavijestili na sastanku gdje su rekli da će samo 30-ak navijača koji su kupili ulaznice pokušati ući na stadion. Držimo ih odgovornim za to što je skupina hrvatskih kriminalaca organizirano krenula iz Zagreba i napravila što je napravila – rekao je dopredsjednik kluba Giorgos Kosmas i dodao da je drugi najveći krivac grčka policija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba