Ne propustite priliku za prijaviti se u par klikova

Pogledajte što se nudi u najnovijoj ponudi poslova u KZŽ

Objavljeno: 28.07.2023. zagorjeinternational

Ako tražite posao, došli ste na pr(a)vo mjesto! U suradnji s portalom posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada i predstavlja vam 10 novih poslovnih prilika. Sretno u potrazi!

KTC d.d. zapošljava Konobara (m/ž) u Zaboku. Prijave se zaprimaju do 31. Srpnja. U opisu posla nalazi se posluživanje gostiju, čišćenje prostora, pranje posuđa i ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje

Mal-Gal Građevinarstvo zapošljava Građevinskog radnika (m/ž). Posao uključuje čišćenje oplate, prijenos materijala te izradu morta. Od kandidata se očekuje minimalno znanje građevinskih materijala i opreme. Možete se prijaviti do 1. kolovoza putem brze prijave

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Student za rad u restoranu (m/ž). Posao se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 3. kolovoza. Traže se fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati koji vole usvajati nova znanja. Poslodavac nudi dinamično okruženje i mogućnost stjecanja novih vještina. Prijavite se putem linka.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Kontakt specijalist u korisničkoj podršci na talijanskom jeziku (m/ž). Radi se o pružanju ćeš osnovne informacije i korisničku podršku na talijanskom jeziku putem chat i drugih kanala. Poslodavac nudi bonuse temeljem operativnih postignuća. Ovaj se posao obavlja Rijeci i cijeloj Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 2. kolovoza putem brze prijave.

Connection Project j.d.o.o. traži kandidate za poziciju Administrative Assistant in Sales (m/ž). Poslodavac nudi poćetnu plaću 1000 eura, atraktivan kompenzacijski paket uz dvije vrste bonusa te iskustvo rada u međunarodnom okruženju. Mjesto rada je Zagreb, ali je moguće raditi od kuće. Prijaviti se možete do 01. kolovoza putem linka.    

B for Business d.o.o. traži Terenskog komercijalista (m/ž). U opisu posla nalazi se pronalaženje i uspostavljanje kontakata s novim kupcima te analiza tržišta i potreba kupaca i izvještavanje Uprave. Mjesto rada je Veliko Trgovišće. Prijave traju do 31. srpnja a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.  

KAMGRAD d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj rezidencijalnog objekta (m/ž). U opisu posla nalazi se izrada plana održavanja objekta, godišnja izvješća o održavanju i stanju objekta, upravljanje zaposlenicima i koordinacija vanjskih suradnika. Mjesto rada je Miljana. Prijaviti se možete do 25. Kolovoza putem linka.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Vozača C i E kategorije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 14. kolovoza. Od kandidata se traži iskustvo u građevini, uredna vozačka dozvola te odgovoran i savjestan pristup radu. Poslodavac nudi plaćen smještaj ukoliko zaposlenik nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka.

Deceuninck d.o.o. zapošljava Radnika u proizvodnji – operatera stroja (m/ž). Od kandidata se očekuje odgovoran i proaktivan pristup poslu, kolegijalan i otvoren odnos prema timu i nadređenima. Radno iskustvo nije uvjet, ali je prednost. Mjesto rada je Donja Bistra. Prijaviti se možete do 31. srpnja putem linka

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Montera / Servisera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do popune pozicije. Radi se o servisiranju rashladnih i klima uređaja te montaže uređaja na terenu. Prijavite se putem linka

Na službenim stranicama portala posao.hr naći ćete još mnogo otvorenih radnih mjesta. Sretno!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba