Evo što je sve potrebno za prijavu na Javni poziv

JALŽABET: Najljepši balkoni ili okućnice bit će i novčano nagrađeni

Objavljeno: 26.07.2023. zagorjeinternational

Uređenje okućnice ponos je svakog domaćinstva, a pogotovo u kontinentalnoj Hrvatskoj gdje ono vuče i duge tradicijske korijene. Prepoznala je to i Općina Jalžabet koja je objavila Javni poziv za prikupljanje prijava za izbor najljepšeg balkona i/ili okućnice u ovoj godini, s pravom prijave svih mještana općine.  

Za prijavu potrebna vam je dokumentacija koja sadrži, prijavnicu, fotografije balkona i/ili okućnice te privolu za obradu osobnih podataka. Nadalje, potrebno je dostaviti traženu dokumentaciju e-mailom na adresu: [email protected], a može se i osobno predati u Općinu Jalžabet, Trg braće Radić 16, 42203 Jalžabet.  

Komisija za izbor najljepšeg balkona i/ili okućnice izvršit će pregled pristiglih prijava na Javni poziv i donijeti odluku o izboru prijavljenih balkona i/ili okućnica koje će ući u uži krug, a svaki sudionik dobiti će priznanje. Dok će novčane nagrade dodijelit će se sudionicima s najljepšim balkonom i/ili okućnicom za prva tri mjesta.  

Prijave na Javni poziv zaprimaju se do 31. kolovoza. Prijavnicu i privolu možete preuzeti na službenoj stranici Općine Jalžabet. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba