Čak sedam programskih sadržaja čeka vas do 21. srpnja

Na ovoj zagorskoj destinaciji možete doživjeti nezaboravnu ljetnu avanturu

Objavljeno: 21.06.2023. zagorjeinternational


Postoji li bolje vrijeme za kratke izlete, od ljeta? Tople ljetne večeri, opuštenost i zabava zagarantirani su, a na vama je samo da odaberete mjesto i ekipu! Jedna od destinacija na kojoj možete doživjeti nezaboravnu ljetnu avanturu je dvorac Oršić u Gornjoj Stubici u Gupčevom kraju.

Od 30. lipnja do 21. srpnja očekuje vas bogat program: Ante Gelo Orkestar & vokalisti, Danijela Martinović, Cubismo, predstava ‘Kaj je ljubav’, Ethno Croatia i Međunarodni festival tamburice i folklora uz odličnu gastro-turističku ponudu Gupčevog kraja.

Festival se održava već 18 godina zaredom, a od tada do danas, na njemu je održano preko 130 glazbenih i kulturnih večeri. Festival je postao jednim od simbola Gupčevog kraja koji je stvorio svoju vjernu publiku kroz dugi niz godina održavanja.

‘Ljeto u dvorcu Oršić 2023.’ sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa, doprinosi kulturnoj i turističkoj ponudi Krapinsko – zagorske županije u ljetnoj sezoni, a održat će se u sedam programskih večeri.

Organizatori ovog festivala su TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica u suorganizaciji s Muzejima hrvatskog zagorja – Muzej seljačkih buna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba