'PREPOLOVIO SE': Poznati hrvatski chef izbacio je ove dvije stvari iz prehrane

“Plitki među vama misle da je promjena samo mršavljenje, ali to je samo vrh sante leda”

Objavljeno: 20.06.2023. zagorjeinternational

Nakon što je poznati hrvatski chef Mate Janković (45) s javnosti podijelio kako je drastično promijenio život, sada je objavio fotografiju i šokirao novim izgledom. Mate je ranije na društvenim mrežama otkrio da je smršavio gotovo 30 kilograma. Izbacio je slatko i alkohol iz života i okrenuo se zdravim navikama. Nedavno je poručio kako je jedino ostalo promijeniti temperament i prihvatiti sebe onakvim kakav jest. 

Chef je pozirao u restoranu u Voloskom blizu Opatije, a uska crna majica istaknula je njegovu nikad vitkiju figuru. Janković je na društvenoj mreži ranije otkrio i da gubitak kilograma nije jedina promjena koja mu se dogodila u zadnje dvije godine, otkako je odlučio okrenuti novu stranicu u životu. 

– Prije nepune dvije godine bio sam nezadovoljan načinom na koji sam vodio život, nisam iskorištavao svoj potencijal i odlučio sam se na promjenu gotovo svega. Plitki među vama misle da je promjena samo mršavljenje, ali to je vrh sante leda. U redu je prihvatiti stvari koje je na sebi nemoguće promijeniti. Primjerice – ne mogu biti viši. Ali mogu živjeti zdravije, mogu biti bolji otac, mogu davati sve od sebe i tjerati se disciplinom da živim bolje. Mogu biti bolji čovjek – poručio je tada na Facebooku, podsjeća 24sata

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba