Rodila u 41. godini

HRT-ova voditeljica Iva Šulentić postala je mama

Objavljeno: 15.06.2023. zagorjeinternational

Voditeljica Iva Šulentić u jednoj od zagrebačkih bolnica jučer je rodila svoje prvo dijete. HRT-ova voditeljica rodila je djevojčicu, doznaje Gloria. Početkom svibnja 40-godišnja voditeljica je najavila kako odlazi na porodiljni i tada je zahvalila suradnicima i kolegama s HRT-a s kojima je radila emisiju “Kod nas doma”.

– Hvala cijeloj ekipi na predanom radu, hvala svim gostima u studiju i junacima priloga koji su svoje priče podijelili s nama i inspirirali nas na toliko razina. Društvo divnih ljudi i radost obavljanja posla kojeg obožavam. Zahvalna do neba! Hvala što nas pratite i što ste naši! Ljubav i divnost pregolema. Baš smo u tom studiju kod nas doma! Zato, još malo gledajte Barbaru Kolar, Martinu Validžić i Danijela Despota u @kodnasdoma_hrt, a ja ću sad malo bit – kod sebe doma! – napisala je tada Iva na Instagramu.

Da je trudna otkrila je u veljači ove godine kada je u emisiji “Kod nas doma”  ugostila psihologinju Martinu Trboglav Podvorac s kojom je pričala o prednostima i nedostacima trudnoće u četrdesetima. Na kraju razgovora HRT-ova voditeljica je otkrila kako je i sama trudna. 

–  Toliko sam se povezala s djetetom da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora googla, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni – drhtavim glasom je rekla Iva u emisiji. Ubrzo su na Facebook stranici emisije “Kod nas doma”, kao i njezini kolege iz redakcije čestitali budućoj mami.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba