Borba za prvaka Hrvatske - Dinamo pobjedom osvaja naslov, Hajduk može i s remijem

Spektakl na Maksimiru: Juniore dolaze podržati i Bad Blue Boysi

Objavljeno: 02.06.2023. zagorjeinternational

Jučerašnji ‘kiks’ u zaostaloj utakmici mladih igrača Hajduka protiv Osijeka, koji upravo sutra dolazi na megdan Dinamu, stvorio je neizvjesnost zadnjeg kola kakvu hrvatski nogomet dugo nije imao. Priliku za uzeti naslov imaju prve dvije momčadi lige, doduše trenutno na tablici bolje stoji Dinamo, ali samo za dva boda, te pobjedom u sutrašnjoj utakmici na domaćem terenu koja se igra u 11 sati, ima prilike pobjedom uzeti pehar. S druge strane Hajduk, koji u isto vrijeme igra protiv Inkera u Zaprešiću, stoji bolje u omjeru s Dinamom te mu je, u slučaju pobjede Osijeka, dovoljan remi.  

Upravo, ta neizvjesnost dovela je do velikog interesa navijača Dinama zbog čega je sutrašnja utakmica premještena s pomoćnog terena na glavni teren stadiona Maksimir. Dolazak su najavili i Bad Blue Boysi kako bi podržali mladu ekipu u osvajanju naslova prvaka Hrvatske u svojoj generaciji. 

Uz to, cijena ulaznica za tribine sjever i zapad je simboličkih jedan euro te su od 11 sati danas u prodaji, a Ticket point će raditi sutra od 9 sati.

– Godišnje ulaznice vrijede za navedenu utakmicu. Vlasnici godišnjih ulaznica za tribinu zapad gore i sjever gore će utakmicu juniora Dinamo – Osijek moći pratiti s tribine zapad dolje. Također vlasnici godišnjih ulaznica za lože svoje mjesto imat će na tribini zapad dolje – napomenuli su iz Dinama i dodali kako za sve navijače koji neće moći doći na utakmicu je osiguran prijenos uživo na njihovom YouTube kanalu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba