Ubio sedam mjeseci trudnu djevojku, pa ljubavnici poslao poruku da je ‘slobodan čovjek’

Objavljeno: 02.06.2023. zagorjeinternational

Talijan Alessandro Impagnatiello (30) je u noći sa srijede na četvrtak talijanskoj policiji priznao da je ubio svoju djevojku Giuliju Tramontano (29), koja je bila u sedmom mjesecu trudnoće, a potom im je otkrio da je tijelo dva puta pokušao spaliti prije nego što ga je zakopao u blizini njihove kuće u Milanu, piše 24sata.

Njezin je nestanak sam prijavio 28. svibnja i tvrdio je da ju je posljednji put vidio ujutro prije odlaska na posao te da ju nije našao u kući nakon povratka s posla. Pokrenuta je ogromna potraga, a Giulijina obitelj dijelila je apele na svim društvenim mrežama u pokušaju da je pronađe, rekavši da je ranjiva i da joj je potrebna hitna pomoć jer je u visokoj trudnoći.

Talijanski mediji pisali su da je ubojica radio kao barmen u luksuznom baru te da je ljubovao s kolegicom s posla, a nakon ubojstva joj je slao poruke u kojima je navodio da je Giulia otišla te da je on sada ‘slobodan čovjek’. 

Istražitelji vjeruju da je Giulia ubijena između 19 i 20.30 sati u subotu. Tužiteljica je rekla kako je muškarac na internetu pretražio kako da ubije svoju partnericu i zatim se riješi njenog tijela. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba