U tome im pomogli policajci PU krapinsko - zagorske

Sudionici 10. zabočke “Kukurijade” evidentirali svoje bicikle 

Objavljeno: 29.05.2023. zagorjeinternational

Na startu 10. zabočke “Kukurijade“ proteklog vikenda, koju je organizirao Rekreativni biciklistički klub “Ku-Ku-Ri-Ku” u suradnji s Koordinacijskim odborom akcije “Grad Zabok-prijatelj djece”, Društvom “Naša djeca” Zabok i Zavodom za javno zdravstvo KZŽ povodom Svjetskog dana sporta (25. svibnja) i Svjetskog dana nepušenja (31. svibnja), policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske i Policijske postaje Zabok proveli su preventivnu aktivnost “Biciklirajmo sigurno“.

U sklopu aktivnosti, uz edukaciju građana o mjerama koje mogu poduzeti kako ne bi bili žrtve krađe bicikla i kako sigurno sudjelovati u prometu, provedena je i besplatna i za građane dobrovoljna evidencija bicikla. Tom prilikom su svi zainteresirani biciklisti dobili naljepnicu za bicikl s evidencijskim brojem koja se lijepi na ramu bicikla te letak sa savjetima o zaštiti bicikla od krađa i sigurnom bicikliranju zagorskim cestama.

Ujedno, tijekom kontakta s građanima promovirano policijsko zvanje kao i aktualni natječaji MUP-a RH za upis za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2023/2024.godine i upis u III. razred srednjoškolskog obrazovanja na Policijskoj školi “Josip Jović“ te su zainteresirani građani imali priliku saznati uvjete natječaja, mogućnosti upisa u Program kao i uvjete provedbe školovanja i kasnijeg zaposlenja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba