Jeziv slučaj iz Hrvatske

Profesor se na ekskurziji ušuljao srednjoškolkama u sobu i potajno ih snimao dok spavaju

Objavljeno: 29.05.2023. zagorjeinternational

Kako prenosi Jutarnji list, jedan se 52-godišnji profesor srednje škole na otoku, za vrijeme jedne ekskurzije, u zoru ušuljao učenicama u sobu i snimao ih dok su spavale. Prijavljen je za neovlašteno snimanje i seksualno uznemiravanje, priveden je i određene su mu mjere opreza i to zabrana približavanja te zabrana uspostavljanja kontakta s dvije učenice, ali se trenutno nalazi na slobodi.

Sve se dogodilo na izletu u Italiju koji je trajao od 3. do 6. svibnja. Jedna je srednjoškolka tada prijavila da ju je profesor spolno uznemiravao. Ravnatelju škole su se obratili roditelji djece koji se potom obratio policiji. 

Priča se potom počela širiti pa se javila i druga djevojčica koja je došla u pratnji roditelja te policiji prijavila da ih je profesor na ekskurziji neovlašteno snimao. Rekla je da je ušao u hotelsku sobu oko šest sati ujutro i fotografirao nju i njezine prijateljice dok su spavale u svojim krevetima da bi im te fotografije koje je snimio na kraju i pokazivao. Profesor je priveden na Općinsko državno odvjetništvo, ali je nakon ispitivanja pušten na slobodu uz mjere opreza. 

Policija se nije javno oglasila o ovom slučaju zbog zaštite djece i maloljetnika, a Općinsko državno odvjetništvo i dalje intenzivno radi na slučaju.

Zasad nije poznato je li profesor suspendiran ili još uvijek radi u školi. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba