Povodom otvorenja donirali 2600 eura topličkom DVD-u

SPAR Hrvatska širi svoju prodajnu mrežu u Zagorju: U Krapinskim Toplicama otvorena najmodernija trgovina

Objavljeno: 24.05.2023. zagorjeinternational

Danas je otvoren najnoviji SPAR supermarket, četvrti po redu u Krapinsko – zagorskoj županiji, na samom ulazu u Krapinskim Toplicama, točnije na adresi Vrtnjakovec 115a. Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, ovaj samostalni objekt s preko 600 metara kvadratnih prodajne površine, u svojoj bogatoj ponudi ima širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Ukupnom investicijom od preko 4.8 milijuna eura, SPAR Hrvatska osigurao je više od 15 novih radnih mjesta uz čiju će podršku kvaliteta usluge biti na najvišem nivou. 

Svečano otvorenje svojim je dolaskom uveličala i načelnica Krapinskih Toplica Gordana Jureković koja je uz područnu voditeljicu Melitu Rupčić, voditeljicu trgovine Sandru Sušec i direktora prodaje SPAR supermarketa Davida Korošeca rezanjem vrpce i formalno otvorila novi SPAR supermarket. 

– Prije svega, čestitam SPAR-u, ali i svi partnerima koji su sudjelovali u ovom projektu, na uspješnom i brzom dovršetku ovog najnovijeg centra, koji je vrlo moderan i uistinu lijep. Kao takav, sam po sebi, s obzirom na svoju lokaciju, postao je jedan dodatan ukras našeg mjesta, a vrlo vjerojatno će ubrzo postati i svojevrsni simbol ulaza u Krapinske Toplice. Otvorenje ovog novog SPAR-ovog centra, kao i svaka druga investicija na području naše općine, ima puno veće, ozbiljnije i važnije značenje i vrijednost z našu općinu i sve naše stanovnike – rekla je načelnica Jureković te je dodatno istaknula važnost ovakve investicije:

 

– Osim onoga što stalno ponavljam, a to je otvaranje novih radnih mjesta, kao i proširenje ponude, povećanje konkurentnosti i dizanje kvalitete života naših stanovnika, otvorenje ovog centra donosi, ustvari, pokazuje kontinuitet novih velikih investicija na području Krapinskih Toplica. Meni kao načelnici općine upravo je to najbitniji dio – to da smo postali općina u koju u kontinuitetu dolaze novi investitori i u kojoj se stalno pokreću neke nove investicije. Našom otvorenošću za suradnjom i s našim bezuvjetnim suportom, postali smo općina poželjna za investiranje, a to onda donosi nove sadržaje i čini općinu još poželjnijom za život i rad. Uvjerena sam da će se taj trend kojeg smo započeli nastaviti i dalje – poručila je načelnica Krapinskih Toplica. 

Posebnost novootvorenog  SPAR supermarketa je bogata i uvijek svježa ponuda na odjelu ribarnice, na kojem, osim morske ribe, ima i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu nalazi se i mesnica, a po reakcijama prvih kupaca, upravo su mesnica i ribarnica glavni magneti novog supermarketa. Pored proizvoda od bučinih koštica od lokalnog OPG-a Cesarec, preko vina Kopjar, Petrač i Bolfan te delicija ostalih lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, SPAR će stanovnicima Krapinskih Toplica i okolnih mjesta omogućiti uživanje u bogatoj ponudi specijaliziranih proizvoda poput onih iz linije ‘SPAR Veggie’ – namijenjenjenih vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima. U ponudi su i proizvodi linija ‘SPAR Free From’ koji ne sadrže gluten ili laktozu, ‘Vital’ linije – za sve one koji žele uravnoteženu prehranu ili neprehrambene linije Rubin – koja nosi certifikat ‘Oeko-Tex Seal of Textile Confidence’ ili ‘Splendid’ – sredstva za čišćenje. 

Povodom otvorenja novog supermarketa, SPAR Hrvatska uručio je i vrijednu donaciju Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Krapinske Toplice u iznosu od 2.600 eura. Radno vrijeme SPAR supermarketa u Krapinskim Toplicama bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 14 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba