Muzej ‘Radboa’ bilježi sjajne rezultate

“Nastavljamo dalje uz stručna vodstva, edukativne radionice i razne aktivnosti”

Objavljeno: 04.05.2023. zagorjeinternational

Radobojski Muzej ‘Radboa’ bilježi sjajne rezultate. Tijekom prošlog mjeseca, Muzej su posjetili brojni posjetitelji iz Hrvatske, ali i ostatka Europe, a posebno se istakla skupina članova GeoCampa koja je stigla iz dalekog Islanda, a koja je u svojem kratkom boravku posjetila i ‘Hižu vinove loze’, a sve u sklopu projekta “SMART BIZZ – SMART Budinščina za Zadrugu Zajednicu” koji je financiran od strane Islanda, Lihtenštajna i Norveške kroz Financijski mehanizam EGP-a. 

– Također bismo naglasili i brojne druge osnovne škole diljem Hrvatske koje su nas posjetile, uz naše učenike iz Jazvina koji su sudjelovali u zanimljivoj radionici kreiranja rimskih mozaika. Posebno su nas i obradovali učenici Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, pozorno slušajući sve zanimljivosti radobojske povijesti, a također su i marljivo sudjelovali u kreativnoj radionici – kažu iz Muzeja ‘Radboa’. 

S obzirom na rezultate posjećenosti, iz Muzeja poručuju da nastavljaju dalje uz kontinuirana stručna vodstva i održavanja edukativnih radionica te raznovrsne aktivnosti i događanja. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba