Volonteri, filozofi i influenceri, postanite dio ovogodišnjeg Kliker festivala

Objavljeno: 28.04.2023. zagorjeinternational

Kliker festival, festival plesa, pokreta i igre, održat će se od 10. do 18. lipnja i time će Varaždin još jednom pretvoriti u veliki spektakl u kojem ove godine možete sudjelovati i vi! Festival će, uz hrvatske, okupiti i vrhunske plesače i izvođače iz zemalja poput Nizozemske, Austrije, Španjolske, Mađarske, Slovenije, Italije i Izraela, koji će vas odvesti na putovanje u čaroban svijet plesa i pokreta, ali i kroz predavanja i debate pokrenuti neka važna pitanja.

Ako ste ljubitelj/ica plesa i kazališne umjetnosti pridružite se ovogodišnjem Klikerovom timu! Sudjelovati možete na više načina, a jedan od njih je kao volonter/ka! 

Ugrabite priliku i iskusite čari organizacijskog backstagea festivala, te uz besplatan ulaz na sve predstave, koncerte i radionice, iskoristite mogućnost upoznavanja brojnih umjetnika iz cijele Europe. Sektori u kojima možete volontirati su hospitality, tehnička služba, terenski organizacijski poslovi te administracija.

Prijave za volontere otvorene su do 15. svibnja 2023., a za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac.

Dio ovogodišnjeg Kliker festivala možete postati i kroz poseban projekt „Mapiranje budućnosti“, u sklopu kojeg ćete zajedno s ostalim sudionicima/ama promišljati o važnim temama i mijenjati poglede na svijet oko svih nas.

Ako imate između 13 i 23 godine i želite na kreativan način sudjelovati u programu Kliker festivala, postanite Festivalskim/om filozofom/kinjom ili Festivalskim/om influencerom/icom!

Kao Festivalski/a filozof/kinja ćete uz mentoricu gledati predstave i raspravljati o temama kojima se predstave bave. Na mini-okruglim stolovima te u analitičko-kreativnim zadacima zajedno s ostatkom filozofske ekipe, a ponekad i s ostatkom publike, razmatrati različite poglede na svijet i život.

Kao Festivalski/a influencer /ica bilježit ćete zanimljive i zabavne trenutke s festivala, raditi mini-intervjue s glumcima i plesačima, stvarati content za festivalske društvene mreže i još mnogo toga!

Odaberite svoju ulogu, ispunite obrazac i pridružite se timu Kliker festivala!

Dodatne informacije dostupne su na [email protected] ili preko društvenih mreža Kliker festivala.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba