Zabili se u alkoholiziranog vozača

Policija objavila detalja strašne nesreće kod Požege u kojoj su poginuli roditelji troje djece 

Objavljeno: 24.04.2023. zagorjeinternational

Policija je objavila detalje strašne nesreće kod Požege u kojoj je u nedjelju poginuo mladi bračni par koji je iza sebe ostavio troje djece.

– U nedjelju 23. travnja 2023. oko 14.35 sati u mjestu Novi Mihaljevci, 41-godišnji vozač koji je upravljao motociklom marke BMW, požeških registarskih oznaka, ulaskom u oštar zavoj udesno, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te je došlo do pada motocikla na kolnik i klizanja motocikla na suprotnu prometnu traku i udara u prednji lijevi dio osobnog automobila marke Volkswagen, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,26 promila iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak – napisali su iz policije.

U nesreći su smrtno stradali 41-godišnji vozač i putnica na motociklu starosti 39-godina, dok je 45-godišnji vozač automobila lakše ozlijeđen, piše Jutarnji list.

Na očevidu je bila i općinska državna odvjetnica u Požegi, a u vremenu od 14.50 do 18.50 sati nerazvrstana cesta NC2 između naselja Požega i Mihaljevci bila je zatvorena za sav promet.

U međuvremenu, od poginulih su se na Facebooku oprostili članovi Moto kluba “Tsunami” iz Požege. Poginuli su Krešo i Anita Vidović, članovi spomenutog kluba.

– Počivajte u miru Božjem, dragi nam prijatelji. Iskrena sućut obitelji – napisali su iz kluba.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba