Na redovnoj skupštini DVD-a Poznanovec sva izvješća su jednoglasno usvojena

“Ono što zaista krasi taj naš sustav su zajedništvo i sloga, to je temelj funkcioniranja vatrogastva”

Objavljeno: 24.04.2023. zagorjeinternational

Redovna godišnja skupština DVD-a Poznanovec održana je u prostorijama Vatrogasnog doma ove subote. Pozdravne riječi dobrodošlice članovima i gostima uputio je predsjednik Dalibor Rukljač.  

Skupština je započela izborom radnog predsjedništva te zapisničara i ovjerovitelja zapisnika. Po izboru radnog predsjedništva, uslijedila su izvješća verifikacijske komisije, izvješće o radu Društva u 2022. godini i zapovjednika, o materijalno – financijskom poslovanju za 2022. godinu i Nadzornog odbora. Sva Izvješća su jednoglasno usvojena.

U pozdravnim riječima svi govornici izrazili su svoje zadovoljstvo pomlađivanjem članstva, ali i istovremeno ponos što društvo ima operativce i ljude koji su spremni izaći na teren i pomoći u raznim nepogodama.  

Pozdravljajući okupljene u ime Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije, Željko Odak istaknuo je kako je DVD Poznanovec ima dugogodišnju tradiciju koju evo sada svojim aktivnim sudjelovanjem u zajednici nastavljaju novi mlađi naraštaji.  

– Hvala vam na predanom radu. Čuli smo u izvještaju i posebno mi je drago da se radi s mladima te da se društvo pomlađuje. Ono što zaista krasi taj naš sustav je zajedništvo i sloga te mislim da je to temelj funkcioniranja vatrogastva jer da nije tako sigurno kroz sve te silne godine ono ne bi opstalo do današnjeg dana u ovakvom formatu u kakvom je – istaknuo je Odak.

 

Puno uspjeha u radu poželio im je predsjednik Općinskog vijeća Marko Ocvirek, koji je također izrekao svoju zahvalnost vatrogascima kada je u pitanju zaštita, kako općinske tako i privatne imovine.  

Predsjednik Dalibor Rukljač na kraju je zahvalio svima na dolasku te je dodao kako je želja vodećih struktura ovog društva da afirmira mlade da se uključe u društvo i tako daju svoj obol vatrogastvu i široj zajednici.  

Skupština je završila zajedničkom večerom i druženjem, gdje su se razmijenila znanja i iskustva među društvima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba