Održani tradicionalni Sportski susreti obrtnika Krapinsko - zagorske županije

Obrtnici grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj najbolji

Objavljeno: 03.04.2023. zagorjeinternational

Obrtnička komora Krapinsko – zagorske županije je u subotu organizirala 19. Sportske susrete zagorskih obrtnika, a domaćin ovogodišnjih Sportskih susreta obrtnika bilo je Udruženje obrtnika Pregrada te je smotra svih sudionika igara održana na sportskom igralištu kod Osnovne škole Janka Leskovara. 

Sportske igre otvorio je predsjednik Županijske skupštine Zlatko Šorša, koji je okupljenima poželio dobro druženje, sportsko nadmetanje te siguran povratak na posao.

Obrtnici iz devet udruženja s područja županije natjecali su se u nogometu, potezanju užeta, pikadu, streljaštvu zračnom puškom i stolnom nogometu, a na svečanosti otvorenja pozdravili su ih i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, predsjednik Udruženja obrtnika Pregrada Josip Grofelnik, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore Antun Trojnar te predsjednik Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije Nenad Kučiš.

Svečanost otvorenja je pucnjevima iz pištola obogatila Povijesna postrojba Krapinsko – zagorske županije “Kostelska pištola Keglevićeva straža Kostel”.

Što se rezultata tiče, najbolji u nogometu bilo je Udruženje obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, na drugom mjestu smjestilo se Udruženje obrtnika općine Krapinske Toplice, a treći su bili obrtnici iz Svetog Križa Začretja. Najboljim je strijelcem proglašen Leon Levak iz UO Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. 

Najbolja ekipa u potezanju užeta bila je Udruženje obrtnika Krapina i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, drugi najbolji bila je ekipa Udruženja obrtnika Bedekovčina, a treći su bili obrtnici iz Krapinskih Toplica. 

U pikadu su se posebno istaknuli obrtnici iz Krapinskih Toplica, zatim Pregrade, a treća je bila udruga obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. U streljaštvu zračnom puškom posebno su se istaknuli obrtnici iz Zaboka i Zlatara te međuopćinsko udruženje obrtnika Klanjec, dok su se u stolnom nogometu posebno istaknuli obrtnici Zaboka, Klanjca i Zlatara. 

Pehar za fair play uručen je Udruženju obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice, dok je prijelazni pehar koji se dodjeljuje za najviše osvojenih bodova uručen Udruženju obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba