U suradnji Općine, Socijalnog vijeća i Savjeta mladih

PRELIJEPA GESTA: U Loboru podijeljeni paketi uskršnje humanitarne akcije “Košarica ljubavi”

Objavljeno: 03.04.2023. zagorjeinternational

U suradnji Općine, Socijalnog vijeća i Savjeta mladih, u Loboru je provedena akcija “Košarica ljubavi” s ciljem pomoći socijalno najugroženijim stanovnicima na području Lobora uoči Uskrsa, a dobrovoljni prilozi sakupljali su se u Crkvi Svete Ane u Loboru.

– Od srca hvala svima vama koji ste donijeli svoj nesebični prilog, hvala Općini i našim curama iz Socijalnog vijeća te mladima iz Savjeta mladih koji su vrijedno slagali sve pakete, kao i članovi Ekonomskog i Pastoralnog vijeća koji su pomogli raznositi pakete do najpotrebnijih. Još jednom smo pokazali veliko srce – poručili su iz Župe Svete Ane Lobor.

Zadovoljna nastavkom tradicionalne akcije je i načelnica Ljubica Jembrih koja je istaknula da Općina puno radi na tome da pomogne socijalno najugroženijim mještanima.

– “Košarica ljubavi” je samo još jedna u nizu akcija koje provodimo za naše najpotrebitije. Nadamo se da smo ih uspjeli barem malo razveseliti i uljepšati blagdan Uskrsa. Također, prema novoj odluci o socijalnoj skrbi, povećali smo i iznos jednokratne novčane pomoći za naše socijalno ugrožene stanovnike tako da stvarno radimo na tome da im olakšamo koliko god možemo – izjavila je načelnica Jembrih.

Ovim putem, načelnica Jembrih zaželjela je svim mještankama i mještanima, sretan i blagoslovljen Uskrs. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba