Jučerašnji kaos u Zagorju

‘Mortus’ vrludao, udario u znak, onda u ogradu pa se prevrnuo, a uhapšen je i 31-godišnjak!

Objavljeno: 24.03.2023.

Jučer je na prometnicama Krapinsko – zagorske županije ponovno bilo burno. Naime, oko 17.45 u Stubičkoj Slatini dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, a oko 19.45 policajci su pokušali zaustaviti 31-godišnjaka u mjestu Ravno Brezje.

U prometnoj nesreći, 55-godišnji vozač osobnog vozila sletio je vozilom s kolnika na travnatu površinu, udario u prometni znak, potom ogradu i prevrnuo se niz zemljanu nizvisinu. Do prometne nesreće došlo je zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika, a vozač 55-godišnjak upravljao je vozilom s 2,57 promila alkohola u organizmu. U prometnoj nesreći vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Potom su policajci pokušali zaustaviti 31-godišnjaka koji se se zaustavio na znak zaustavljanja koji su policijski službenici izdali uporabom svjetlosnih i zvučnih signala na policijskom vozilu. Vozač je nastavio vožnju, skrenuo u dvorište, gdje su ga potom zatekli policijski službenici i utvrđeno je kako je upravljao osobnim vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena te je odbio alkotestiranje. 31-godišnjak je uhićen i protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba