Općina Sračinec nagradila svoje uspješne mlade mještane

“Ponosni smo na vas i vaše uspjehe”

Objavljeno: 15.03.2023. zagorjeinternational

U zgradi Općine Sračinec u utorak je održan svečani prijem na kojem su načelnik Sračinca Božidar Novoselec i predsjednik Općinskog vijeća Krunoslav Lukačić uručili nagrade uspješnim mladim ljudima s područja općine, a uručene su im prigodne knjige i novčane nagrade. 

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što zajedno slavimo vaše uspjehe. Općina je ponosna na vas i na sve ostale mlade ljude koji svojim posebnim zalaganjem ostvaruju ovako sjajne rezultate. Imamo ovdje mladu sportašicu, sportaše gimnastičare te našeg trofejnog kuhara koji nastavlja tradiciju vrhunskih kuhara iz Sračinca – rekao je načelnik Novoselec.

Sredinom prošlog mjeseca u dvorani Sokolskog doma u Osijeku održano je Državno prvenstvo u gimnastici za dječake i djevojčice osnovnih škola. Ukupno su nastupile 33 ekipe (19 ženskih i 14 muških), a učenici Osnovne škole Sračinec osvojili su izvrsno šesto mjesto. Školu su predstavljali Dino Liber, Saša Juranko, Jakov Čorčoković, Jakov Možanić i Erik Kovačić, učenici petog, šestog i sedmog razreda. Također, valja naglasiti i rezultat Erika Kovačića koji je ostvario najveći broj bodova pojedinačno na cijelom natjecanju. Gimnastičare vodi trener Damir Fotak, koji je svojim entuzijazmom i trudom zaslužan za ovakve rezultate.

– Znam iz vlastitog primjera oca dvaju sinova koji se bave sportom, koliko vremena, truda i organizacije je potrebno da bi se ostvarili ovako dobri rezultati. Čestitam vam svima i vjerujem da će i ovo naše priznanje za vaš rad biti dodatni poticaj za još više truda i bolje rezultate – naglasio je predsjednik Općinskog vijeća Lukačić.

Uz gimnastičare, nagrađena je Emili Šobak, učenica sedmog razreda OŠ Sračinec, koja je na državnom natjecanju u plesu osvojila treće i drugo mjesto, te trenutni državni prvak i viceprvak Europe, majstor kuhar Marin Sambolek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba